Om oss

Svartvit bild av Jällsjön

Jällsjö Gård ligger 7,5 kilometer sydost om Flen i hjärtat av Sörmland. Gården var under första hälften av 1900-talet ett litet jordbruk med boningshus, ladugård och fint läge vid en liten sjö, Jällsjön. Jordbruket lades ned i slutet av sextiotalet. Under sjuttio- och åttiotalen utnyttjades endast jakten på gårdens marker och dåvarande Domänverket var ägare.

Helena och Olle Widell flyttade hit och började utveckla Jällsjö i början av nittiotalet. Sedan dess har husen renoverats, och den gamla ladugården är nu boningshus! Här finns också stallplatser för tolv hästar och ett fantastiskt fint och välutrustat ridhus. Hundpensionatet som invigdes i december 2013 har 13 fräscha boxar med golvvärme och rastgård. Här finns även äventyrsaktiviteter, skjutbana och bastu och möjlighet för 10 personer att övernatta, men många fler kan tilbringa dagen här.

För den golfintresserade kan nämnas att endast några kilometer bort ligger Norrtorps 18-håls golfbana.

På Jällsjö finns aktiviteter för alla smaker – konferensgäster, jaktgäster, fiskegäster och andra äventyrssugna sällskap hälsas välkomna till sitt personliga äventyr.